Εμπιστευθείτε μας στην οργάνωση του παιδικού σας party ή της σχολικής σας εκδρομής και χαρίστε στα παιδιά ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στον καταπράσινο χώρο 70 στρεμμάτων όπου υπάρχουν πολυάριθμες εγκαταστάσεις για ποικίλες διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς και τους μεγαλύτερους επισκέπτες μας.

Το κτήμα διαθέτει Γήπεδο Μπάσκετ, Γήπεδο Ποδοσφαίρου, Πισίνα για κολύμβηση και παιχνίδι, εγκαταστάσεις για Σκοποβολή και Τοξοβολία και διαδρομές για Πεζοπορία και Ιππασία. Για απίστευτες στιγμές δράσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φυσική χωμάτινη πίστα για Mountain Biking, τα σημεία για Αναρρίχηση, τον Στίβο Περιπέτειας, το παιχνίδι με τα Laser Guns, το Κυνήγι Θησαυρού ή τον Προσανατολισμό και φυσικά μαζί με όλα αυτά μπορείτε να κάνετε Barbeque στη φύση.

Όλες αυτές οι παροχές ψυχαγωγίας καθιστούν το Κτήμα Λίκνο ιδανικό μέρος για παιδικά πάρτι που θα μείνουν αξέχαστα σε μικρούς και μεγάλους αλλά ακόμη και για σχολικές εκδρομές λόγω της εξαιρετικής άνεσης των χώρων και τις μεγάλης ποικιλίας των δραστηριοτήτων.