Το Κτήμα Λίκνο είναι ένα σύμπλεγμα χώρων, εξωτερικών και εσωτερικών, συνολικής έκτασης 70 στρεμμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει την πιο ευρεία γκάμα επισήμων κι ανεπισήμων εκδηλώσεων με δυνατότητα μεταφοράς από τον υπαίθριο σε στεγασμένο χώρο σε περίπτωση απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με την επιβλητική θέα, οι εγκαταστάσεις δομήθηκαν κατά τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργείται ένα αρμονικό σύνολο φύσης, αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 400 καθιστά άτομα. Οι καλαίσθητες γωνιές του, διακοσμημένες και φτιαγμένες από φυσικά υλικά όπως ξύλο και πέτρα, περιβάλλουν το κτήμα με μια αύρα γαλήνης και ηρεμίας.

Στο παιχνίδι του εντυπωσιασμού συμμετέχει ενεργά η πισίνα που φωτίζεται τη νύχτα και δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα. Οι ρυθμιζόμενοι φωτισμοί αλλά και η προσεγμένη μουσική επένδυση δημιουργούν ένα μοναδικό αισθητικά σκηνικό.

Η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η άρτια υποδομή είναι μερικά μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα του Κτήματος Λίκνο που σας εγγυώνται μία αξέχαστη και απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση.

Τα εύσημα για την αναμφισβήτητη επιτυχία της εκδήλωσής σας ανήκουν στους ανθρώπους του κτήματος και τους συνεργάτες τους. Όλοι θα βρίσκονται δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας ακούσουν και να προτείνουν ιδέες και λύσεις, φροντίζοντας να γίνει πραγματικότητα κάθε επιθυμία σας ξεπερνώντας ακόμα και τις προσδοκίες σας.

Ο chef του κτήματος σας προτείνει ατελείωτες γευστικές απολαύσεις με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μαζί μας το προσωπικό σας μενού σύμφωνα με τις γαστρονομικές αλλά και τις οικονομικές σας απαιτήσεις. Η άψογη εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό του κτήματος εγγυάται μία μοναδική εμπειρία.

Οι συνεργάτες του κτήματος είναι επιλεγμένοι να καλύπτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις:
• DJs ικανοί να καλύψουν οποιαδήποτε μουσική προτίμηση και διαμόρφωση προγράμματος.
• Ηχολήπτες και φωτιστές που μπορούν να μεταμορφώσουν το ύφος και τον τύπο ακόμα και της πιο εξεζητημένης εκδήλωσης.
• Προσωπικό parking που εγγυάται την ταχύτατη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την φύλαξη των αυτοκινήτων με συνεχή επίβλεψη.

Η πρόσβαση μέσω της Εγνατίας Οδού έχει φέρει το Κτήμα Λίκνο σε απόσταση 20-25 λεπτών από το κέντρο της πόλης και σε συνδυασμό με το άνετο parking θα σας απαλλάξει από το άγχος της προσέλευσης των καλεσμένων σας.