Η εμμονή μας στη λεπτομέρεια και την ποιότητα στοχεύει στο άψογο αισθητικό αποτέλεσμα σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή όπως η γαμήλια δεξίωσή σας. Η κομψότητα, η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η άρτια υποδομή είναι μερικά μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα του Κτήματος Λίκνο που θα εγγυηθούν μία γαμήλια εκδήλωση που θα αποτελέσει θέμα συζήτησης.

Τα εύσημα για την αναμφισβήτητη επιτυχία της δεξίωσής σας ανήκουν στους ανθρώπους του κτήματος και τους συνεργάτες τους. Όλοι θα βρίσκονται δίπλα σας ανά πάσα στιγμή για να σας ακούσουν και να προτείνουν ιδέες και λύσεις, φροντίζοντας ώστε κάθε επιθυμία σας να γίνει πραγματικότητα ή μάλλον να ξεπεράσει ακόμη και τις προσδοκίες σας.

Οι ρυθμιζόμενοι φωτισμοί σε συνδυασμό με την προσεγμένη μουσική επένδυση δημιουργούν ένα πραγματικά μοναδικό, παραμυθένιο σκηνικό τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του κτήματος.

Ο chef του κτήματος σας εξασφαλίζει ατελείωτες γευστικές απολαύσεις με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μαζί μας το προσωπικό σας μενού σύμφωνα με τις γαστρονομικές αλλά και τις οικονομικές σας απαιτήσεις.

Η πρόσβαση μέσω της Εγνατίας Οδού έχει φέρει το Κτήμα Λίκνο σε απόσταση 20-25 λεπτών από το κέντρο της πόλης και σε συνδυασμό με το άνετο parking θα σας απαλλάξει από το άγχος της προσέλευσης των καλεσμένων σας.

Οι συνεργάτες του κτήματος είναι επιλεγμένοι να καλύψουν και τις υψηλότερες απαιτήσεις:
• DJs ικανοί να καλύψουν οποιαδήποτε μουσική προτίμηση και διαμόρφωση προγράμματος.
• Ηχολήπτες και φωτιστές που μπορούν να μεταμορφώσουν το ύφος και τον τύπο ακόμα και της πιο εξεζητημένης εκδήλωσης.
• Προσωπικό parking που εγγυάται την ταχύτατη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την φύλαξη των αυτοκινήτων με συνεχή επίβλεψη.