Στο όμορφο πετρόκτιστο εκκλησάκι με το καμπαναριό και τον καταπράσινο κήπο με τα δέντρα, τα φυτά και το σιντριβάνι με τη μικρή λιμνούλα μπορείτε να τελέσετε τη βάπτιση του παιδιού σας. Το όμορφο φυσικό περιβάλλον με τον κατάλληλο στολισμό θα αποτελέσουν τον ιδανικό συνδυασμό ώστε το μυστήριο να τελεσθεί στις πιο ατμοσφαιρικές και ξεχωριστές συνθήκες.

Ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία του κτήματος είναι αδιαμφισβήτητα η πισίνα η οποία αποτελείται από δύο επίπεδα και περιβάλλεται από άνετο χώρο στεγασμένο και υπαίθριο που αποτελεί ιδανικό σημείο για τους καλεσμένους σας προσδίδοντας μία ατμοσφαιρική αύρα στο παραμυθένιο τοπίο.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης ένα πέτρινο κτήριο δύο επιπέδων με ξύλινη στέγη. Στο πρώτο επίπεδο στεγάζεται το εστιατόριο παραδοσιακών γεύσεων με δύο πέτρινα τζάκια που προσφέρουν μία αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο και στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται η καφετέρια.

Ο chef σας εξασφαλίζει ατελείωτες γευστικές απολαύσεις με τη δυνατότητα να φτιάξετε μαζί μας το προσωπικό σας μενού σύμφωνα με τις γαστρονομικές αλλά και τις οικονομικές σας απαιτήσεις. Η άμεση εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό του κτήματος σας υπόσχεται την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Τα εύσημα για την αναμφισβήτητη επιτυχία της εκδήλωσής σας ανήκουν στους ανθρώπους του κτήματος και τους συνεργάτες τους. Όλοι θα βρίσκονται δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας ακούσουν και να προτείνουν ιδέες και λύσεις, φροντίζοντας να γίνει πραγματικότητα κάθε επιθυμία σας ξεπερνώντας ακόμα και τις προσδοκίες σας.

Η πρόσβαση μέσω της Εγνατίας Οδού έχει φέρει το Κτήμα Λίκνο σε απόσταση 20-25 λεπτών από το κέντρο της πόλης και σε συνδυασμό με το άνετο parking θα σας απαλλάξει από το άγχος της προσέλευσης των καλεσμένων σας.