Δεξιώσεις

PDF
Εκτύπωση
E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 10 Νοέμβριος 2010 19:02
Η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η άρτια υποδομή είναι μερικά μόνο από τα ατού του «Κτήματος Λίκνο», που θα εγγυηθούν ένα event που θα αποτελεί θέμα συζήτησης για πολύ καιρό. Τα εύσημα για την αναμφισβήτητη επιτυχία του event σας ανήκουν στους ανθρώπους του κτήματος και τους συνεργάτες τους.

Όλοι θα βρίσκονται δίπλα σας κάθε στιγμή, για να σας ακούσουν και να προτείνουν ιδέες και λύσεις, φροντίζοντας ώστε κάθε επιθυμία σας να γίνει πραγματικότητα. Ή μάλλον να ξεπεράσει ακόμη και τα πιο τρελά σας όνειρα. Η εμμονή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα έχει σκοπό το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή όπως είναι η γαμήλια δεξίωσή σας ή η δεξίωση βάφτισης. Ένα εντυπωσιακό καταπράσινο κτήμα, με υπέροχη θέα, συνθέτει τον κεντρικό χώρο της εκδήλωσης, ενώ οι καλαίσθητες γωνιές του, διακοσμημένες και φτιαγμένες από φυσικά υλικά ξύλο και πέτρα, περιβάλλουν το κτήμα με μια αύρα γαλήνης και ηρεμίας.

Μικρές λεπτομέρειες εδώ κι εκεί βάζουν τη δική τους πινελιά, όπως το πέτρινο εκκλησάκι και αμέτρητες ακόμη που θα ανακαλύψετε μόνοι σας. Στο παιχνίδι του εντυπωσιασμού συμμετέχει ενεργά η πισίνα, που τη νύχτα δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό καθώς φωτίζεται, ενώ το σκηνικό συμπληρώνει η μαγευτική θέα στον ατέλειωτο ορίζοντα και την απεραντοσύνη. Οι ρυθμιζόμενοι φωτισμοί σε συνδυασμό με την προσεγμένη μουσική επένδυση δημιουργούν ένα σκηνικό πραγματικά μοναδικό σε αίσθηση, βγαλμένο από παραμύθι.

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 11:38 )