Βάπτιση

PDF
Εκτύπωση
E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2013 15:51

Η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η άρτια υποδομή είναι μερικά μόνο από τα ατού του «Κτήματος Λίκνο», που θα εγγυηθούν ένα event που θα αποτελεί θέμα συζήτησης για πολύ καιρό.

Όλοι θα βρίσκονται δίπλα σας κάθε στιγμή, για να σας ακούσουν και να προτείνουν ιδέες και λύσεις, φροντίζοντας ώστε κάθε επιθυμία σας να γίνει πραγματικότητα.  Η εμμονή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα έχει σκοπό το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα σε μια τόσο ιδιαίτερα χαρούμενη στιγμή όπως είναι η δεξίωση βάπτισης. Ένα εντυπωσιακό καταπράσινο κτήμα, με υπέροχη θέα, συνθέτει τον κεντρικό χώρο της εκδήλωσης, ενώ οι καλαίσθητες γωνιές του, διακοσμημένες και φτιαγμένες από φυσικά υλικά ξύλο και πέτρα, περιβάλλουν το κτήμα με μια αύρα γαλήνης και ηρεμίας.

Μικρές λεπτομέρειες εδώ κι εκεί βάζουν τη δική τους πινελιά, όπως το πέτρινο εκκλησάκι τα πλακόστρωτα δρομάκια και το απέραντο καταπράσινο χορτάρι με διάσπαρτες παιδικές χαρές και δραστηριότητες στην φύση περιμένει μικρούς και μεγάλους να το απολαύσουν και να μετατρέψουν την βάπτιση από μία δεξίωση έως και ένα χαρούμενο παιδικό party.

Στο παιχνίδι του εντυπωσιασμού συμμετέχει ενεργά η πισίνα, που τη νύχτα δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό καθώς φωτίζεται, ενώ το σκηνικό συμπληρώνει η μαγευτική θέα στον ατέλειωτο ορίζοντα και την απεραντοσύνη. Ο συνδυασμός του μαγευτικού περιβάλλοντος  με την προσεγμένη μουσική επένδυση δημιουργούν ένα σκηνικό πραγματικά μοναδικό σε αίσθηση, βγαλμένο από παραμύθι.

Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 16:09 )